16 februari 2007

Rapport från baslägret

De otäcka streptokockerna håller ett fast grepp om våra flimmerhår. Våldsamma hostattacker, febertoppar och snoriga näsor är följden. Vi lämnar sjuksängen enbart för att tanka näring och, i mitt fall, läkande köporgier på Garnkorgen, YlloTyll och AngelYarns. Efter en flukt på Garngamens sida (scrolla, scrolla, scrolla...) inser jag att mitt garnförråd är alltför snålt tilltaget!

Sedan mitt sista inlägg har den årliga inventeringen av familjens kreatur skett. Följande pälspåsar hittades i hemmet:



1. Lilla Miuo. Utrustad med tefatsstora pupiller och synnerligen välutvecklade hörntänder, dessa huggs med stor förtjusning in i sovande människotår. Långt kriminalregister med garnstölder. Kompis med Hunden.



2. Svarte Katten. Mycket vacker och ståtlig hankatt. Se bara på de rörliga öronlapparna och de mjukt rundade morrhårskuddarna! Solitär. Avskyr Hunden, som får ta emot en hel del smockor.



3. Hunden. Lättförälskad, flirtar hej vilt med grannskapets herrhundar. Generande hårväxt mellan tårna. Kompis med Lilla Miuo.



Noll stickning för tillfället. Den här babyklänningen ska jag ta tag i när krafterna kommer tillbaka. Ska använda Mandarin Petit som är ett härligt bomullsgarn att sticka i.

Over´n out!

1 kommentar:

Kattmamman sa...

Vilka härliga djurbilder - älskar dem!